• ENG
  • ROM
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova


Link-uri utileŞtiri

Sărbătoarea „Mărţişorului” marcată în Elveţia

La data de 1 Martie 2015, în incinta Ambasadei Republicii Moldova în Confederaţia Elveţiană, cu sprijinul şi participarea activă a comunităţii moldoveneşti, a fost marcată Sărbătoarea „Mărţişorului”. Programul a inclus un cuvânt de salut al Ambasadorului Victor Moraru axat pe semnificaţia acestei sărbători pentru spaţiul spiritual naţional, prezentarea legendelor Mărţişorului de către reprezentanta comunităţii Ala Târgoală şi un concurs pentru copii dedicat confecţionării atributelor asociate marcării Mărţişorului.

În cadrul evenimentului, participanţilor le-au fost oferite mărţişoare, suplimentate cu flori de primăvară pentru doamne şi domnişoare, iar talentul creativ al copiilor a fost răsplătit cu dulciuri fabricate în Moldova.

Membrii comunităţii au fost invitaţi să acceseze, pentru informare, pagina web a Ambasadei Republicii Moldova în Elveţia (www.geneva.mfa.md) şi să contribuie la transformarea compartimentului „Comunitate” a paginii web într-un spaţiu informativ cu utilitate practică pentru necesităţile comunităţii.