• ROM
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova


Link-uri utileAnunţuri

Sărbătorim împreună Ziua Internaţională a Copiilor

Stimaţi membrii ai comunităţii noastre în Elveţia,

Ambasadorul Tudor Ulianovschi şi echipa sa adresează sincere felicitări părinţilor şi copiilor cu Ziua Internaţională a celor care ne redau speranţa în viaţă, dorindu-le o copilărie frumoasă, plină de farmec, entuziasm, surprize plăcute, multă sănătate şi o educaţie desăvârşită. Cu această frumoasă ocazie, la iniţiativa unui grup din Diasporă, cu sprijinul Ambasadei RM la Geneva, avem onoarea să Vă invităm la o ieşire la iarbă verde, „Starturi vesele”, duminică 5 iunie, la orele 12.30 în zona de agreement stadion/parc Bois de la Bâtie (Chemin du Bois de la Bâtie), Geneva.

Invităm toţi părinţii şi copii la diverse competiţii sportive (uniformele în culorile tricolorului vor fi asigurate de către Amabasada RM în Elveţia), interacţiuni artistice – jocuri ale copilăriei, discuţii şi gustări din bucatele noastre tradiţionale în aer liber pentru a celebra Ziua Internaţională a Copiilor.

Rugăm cei interesaţi să o contacteze pe dna Ala Tîrgoală, la nr. de mobil 0787867801 sau pe FB în vederea confirmării participării şi coordonării unor detalii logistice şi protocolare. În cazul în care la 5 iunie, va ploua sau va fi înnourat, evenimentul va fi reprogramat pentru următoarea duminică, 12 iunie, la aceeaşi oră şi locaţie. Vă mulţumim pentru disponibilitatea, interesul Dvs. şi spiritul de echipă.

Vă aşteptăm cu drag!!!!