• ROM
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova


Link-uri utileAnunţuri

Iarmarocul de Caritate "O INIMA PENTRU COPII"

Buna ziua dragi pământeni,

Sărbatorile de iarnă aduc speranţe şi promisiuni, ca în anul care vine visurile şi dorinţele se vor împlini, iar problemele vor dispărea de la sine, trăind rutina de zi cu zi, de multe ori nu ne dăm seama cit de norocoşi suntem pentru ceea ce avem şi ce suntem.

La noi în ţară în fiecare zi mulţi copii stau flăminzi şi multi parinţi în disperare caută tratamente pentru a-şi salva puii şi ai creste mari. Unica lor speranţa este în oameni, adica în NOI TOTI...

Vă aşteptăm pe data de 19 Decembrie în faţă la MANOR şi pe 24 decembrie pe adresa Place de Fusterie, începind cu orele 8 dimineata pînă la 5 seara. Iarmarocul Nostru de Caritate, O INIMA PENTRU COPII, este organizat în favoarea copiilor bolnavi de Cancer din Republica Moldova şi a copiilor defavorizaţi.

Vom propune diferite produse artizanale, miere de albine, dulceţuri de casa, biscuiţi de casa, ceaiuri din ierburi, luminări din ciară naturală, sapun hande made din componente naturale şi alte lucruri confecţionate cu drag de către copii şi voluntarii noştri.

În aşteptarea sărbatorilor de iarna ne-am propus să continuăm frumoasa noastră tradiţie de a face Mici Acte de Bunătate. Desigur cu toţii chiar dacă suntem mari, îl aşteptăm pe Mos Crăciun să vină şi să ne împlinească visurile.

Dar exista copii pentru care un cadou de la Mos Crăciun poate fi atât de aşteptat şi dorit, dar, poate fi şi ultimul......

Desigur că nu vom putea să-i ajutăm pe toţi, dar dacă reuşim să aducem zâmbetul pe fata unui copil bolnav sau defavorizat, pe o clipa să-l facem să uite de durerea trupească sau sufletească pe care o poartă, deja este foarte mult.

Vă îmbraţişez cu drag şi vă doresc la toti Sărbători Fericite.

www.facebook.com/groups/lhcasuisse/
https://www.facebook.com/lilianhelpschildren.ch/?fref=ts

Pentru ca să ne găsiţi mai uşor, va las contactele noastre.

Tatiana Mob. 0786868351
Iurii Mob. 0787046506

Cu drag,

Echipa, Lilian Helps Children Association