• ENG
  • ROM
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Link-uri utile

The United Nations Office at Geneva (UNOG)

Comunicate de presă

Ambasadorul Tudor Ulianovschi a devenit membru al inițiativei internaționale de promovare a egalității de gen

În data de 2 noiembrie, Ambasadorul Tudor Ulianovschi a devenit membru al inițiativei internaționale de promovare a egalității de gen – International Gender Champions. Platforma reunește ambasadori, directori ai organizațiilor internaționale, funcționari internaționali, precum și reprezentanți ai mediului privat și asociativ, care și-au asumat angajamentul de a contribui, prin exemplu personal și acțiuni colective, la promovarea drepturilor femeilor și eliminarea obstacolelor ce împiedică participarea acestora în diverse domenii ale societății.

Urmare a angajamentelor asumate, Ambasadorul Ulianovschi a subliniat faptul că egalitatea de gen și împuternicirea femeilor întru participarea activă a acestora în societatea noastră reprezintă una din prioritățile Republicii Moldova în politica internă și externă. Crearea condițiilor în care fiecare persoană să își poată realiza întregul potențial atât pe plan personal, cât și profesional este o responsabilitate a autorităților, iar prosperitatea societății noastre depinde de felul în care vom reuși să înlăturăm obstacolele cu care se confruntă femeile în fiecare zi.

Vă invităm să consultați pagina inițiativei International Gender Champions pentru a afla mai multe detalii cu privire la acțiunile de promovare a egalității de gen: http://genderchampions.com/champions/tudor-ulianovschi